W najwyższym budynku Katowic otwarto podniebny koncept gastronomiczny, oferujący swoim klientom niezapomniane wrażenia. 27th floor, to nowoczesny, podniebny lokal dla każdego, kto chce w unikatowym miejscu spędzić wyjątkowe chwile.
Klient oprócz niesamowitych widoków, może obserwować pracę Szefa Kuchni Michała Zagórskiego, który w otwartej na salę kuchni, przygotowuje wyśmienite dania z menu.
To unikatowe miejsce, dzięki podziałowi sali na boardroom, restaurację, kawiarnię, bar oraz strefę biznesową jest dostosowane do potrzeb i wymagań wielu gości. W koncepcie gastronomicznym można zjeść wykwintne dania oraz spróbować koktajli przygotowanych przez Szefa Baru Jarosława Gawła, podziwiając jednocześnie wspaniałą panoramę Śląska. Renomowany, niezwykły lokal doskonale zapewnia prestiżową atmosferę dla każdej imprezy okolicznościowej, bankietu czy firmowych eventów.
[galeria=”1″]
27th floor zaprasza od poniedziałku do piątku na śniadanie między 6.30 a 10.30, a w weekendy od 7.00 do 11.00. Restauracja czynna jest siedem dni w tygodniu od 14.00 do 23.00. Bar serwuje szeroką kartę drinków i koktajli codziennie od 14.00 do 02.00.
JK