Mamy każdego dnia inspirują ekspertów Gerber, by tworzyli dla ich maluszków jeszcze smaczniejsze, bardziej wartościowe i kolorowe dania. Teraz marka chce jeszcze lepiej wsłuchać się w ich głos – dziś, ósmego lutego, rusza konkurs, który wyłoni najciekawsze przepisy na posiłki dla najmłodszych i sowicie je nagrodzi.
Każda mama to mistrz w swoim fachu. Gdy planuje dziecięcy pokój jest niezrównaną dekoratorką wnętrz. Gdy kompletuje garderobę maluszka, staje się najbardziej wymagającą ze stylistek. Gdy zaś przygotowuje posiłki dla swojej pociechy, przeistacza się w niezwykle kreatywnego szefa kuchni!
Gerber już od 90 lat tworzy produkty dla niemowląt i małych dzieci. Eksperci marki komponują dania tak, by nie tylko dostarczały maluszkom ważne składniki odżywcze, ale także, dzięki bogactwu smaków, kolorów i składników, czyniły z każdego posiłku niesamowitą przygodę. Wiemy jednak, że im więcej głów, tym więcej pomysłów, dlatego zapraszamy mamy do podzielenia się z nami i innymi rodzicami ciekawymi pomysłami na posiłki dla najmłodszych.
„Gerber słucha mam”
Konkurs rusza dziś, 8. lutego. Do 28 lutego można przesyłać propozycje przepisów z kategorii: śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja lub nieprzyporządkowanych do żadnego posiłku. Spośród nadesłanych prac jury wybierze 20 najciekawszych propozycji. Ich autorzy otrzymają voucher o wartości 100zł do sklepu „Smyk” oraz zestaw produktów Gerber. Z tych 20 najlepszych przepisów w II etapie konkursu (15.03-31.03) internauci wybiorą w głosowaniu 3 najlepsze, które zostaną nagrodzone voucherami o wartości 2000zł do sklepu „Smyk” oraz rocznymi zapasami produktów Gerber o wartości 3000 zł. Warto głosować, bo osoby, które w najciekawszy sposób uzasadnią swój wybór, również mają szansę na nagrodę – voucher o wartości 100zł do sklepu „Smyk” oraz zestaw produktów Gerber.
Więcej informacji na temat konkursu można znaleźć TUTAJ.
O innych działaniach marketingowych marki w wywiadzie z Moniką Bekiesz, Group Product Manager w Nestlé Polska: CZYTAJ TUTAJ.
Wywiad ukazał się w październikowym numerze OOH magazine, pobierz bezpłatnie TUTAJ.
JK