Za nami Gala Fight Exclusive Night 26. Co ciekawe, aż osiem z dziewięciu pojedynków Gali zakończyło się przed czasem, zaś zwycięstwa przez nokaut odnieśli między innymi Andrzej Grzebyk, Rafał Kijańczuk czy Szymon Dusza.
Za pełną obsługę cateringową wydarzenia odpowiadał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering.
– Jesteśmy zaszczyceni, że mogliśmy wesprzeć kulinarnie Galę Fight Exclusive Night. Współpraca ta znakomicie wpasowuje się w naszą strategię poszerzania portfolio o obsługę wydarzeń o charakterze sportowym. Co więcej, już od jakiegoś czasu z dużym uznaniem obserwowaliśmy ogromny rozwój FEN. Tak oto uznaliśmy, że nadchodząca Gala we Wrocławiu będzie doskonałą okazją do nawiązania współpracy” – podkreśla Damian Wiatrak, dyrektor zarządzający Deli Catering. Co ważne, specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała okonia pieczonego na winno-jabłkowym sosie z cytrynowym tymiankiem, indyczkę w kremowym sosie z curry i kolendrą oraz stew wołowe z duszonymi cebulkami i sosem bbq.
Gala FEN 26 odbyła się 12 października w hali Orbita we Wrocławiu. Warto zaznaczyć, że tym samym Federacja zawitała do stolicy Dolnego Śląska już po raz ósmy.