Po półtorarocznej obsłudze cateringowej w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach Mazurkas Catering 360° podjął decyzję o zakończeniu współpracy na zasadach wyłączności.
Z wielką wdzięcznością dla Dyrekcji MCK Katowice za wspólne półtora roku i setki zrealizowanych imprez, Mazurkas Catering 360° zaproponował dalszą współpracę przy większych i prestiżowych imprezach, ale na zasadach odrębnych umów. Powód takiej decyzji to zmiana profilu działalności i strategii firmy, która stawia na obsługę bankietów i eventów wymagających bardzo wysokiego standardu usługi cateringowej. Nie zawsze idzie to w parze z potrzebami imprez targowych, których budżet często nie pozwala na osiągnięcie żądanej jakości usługi.
– Mazurkas Catering 360° stawia właśnie na jakość. Catering musi być produktem pięciogwiazdkowym. Każdy event czy bankiet to wyzwanie, które musi być zauważone i zapamiętane przez klienta. Rola cateringu jest wielka i według nas może mieć ogromne znaczenie dla powodzenia imprezy. Z reguły najniższa cena cateringu nie sprzyja sukcesowi. Od lat Mazurkas Catering 360° działa na terenie całej Polski. Ogromne doświadczenie, sprzęt i profesjonalizm pozwalają nam na realizację najbardziej prestiżowych i trudnych wydarzeń – mówi Andrzej Bartkowski, Prezes Grupy Mazurkas. Teraz szczególny akcent na tworzenie luksusowego produktu cateringowego z pewnością będzie zauważony na rynku. Catering to elegancja, smak, spektakl, wydarzenie, które musi mieć swoją cenę ale gwarantuje sukces. Mazurkas Catering 360° podejmuje to wyzwanie i stawia do dyspozycji swój doświadczony zespół i swoje know-how – podkreśla Andrzej Bartkowski.
MW