– Postanowiliśmy otworzyć lokal już od godziny 13.00. Dlaczego? Ponieważ Goście niejednokrotnie pytali o wcześniejszą dostępność… Do tej pory działaliśmy od godz. 18.00, od października od godz. 16.00, i okazuje się, że Goście chcą nas odwiedzić jeszcze wcześniej. Sądziliśmy, że Panorama Sky Bar funkcjonować będzie tylko nocą. Natomiast chęć odwiedzenia tego miejsca przez Gości jest tak silna, że nie można nie ulec pokusie zaproszenia ich na wczesno-popołudniowe atrakcje. Zakładamy, że to nie koniec rozwoju Panoramy – mówi przedstawiciel obiektu.
Do Sky Bar można już teraz przyjść na lunch od 13.00, wybierając spośród kilku setów przekąsek. Każdy znajdzie coś dla siebie.
W ofercie także unikalny wybór kaw i herbat, napoi bezalkoholowych. Lunch w Panoramie będzie teraz atrakcją No1 w Warszawie, dla wszystkich gości zagranicznych i nie tylko.
Wcześniejsze otwarcie o 13.00 oznacza, że przyjeżdżając na lunch do Panoramy, będzie można świętować zawarcie nowego kontraktu, współpracy, poznać swoich kontrahentów, partnerów w biznesie. Panorama Sky Bar to miejsce dla kogoś, kogo chcemy wyjątkowo przyjąć w Warszawie. Każda inna okazja, na odwiedzenie Panorama Sky Bar jest bardzo dobra i uzasadniona.
Najbardziej popisową pozycją w menu jest „Perfection” – oprócz najlepszej klasy szampana, znajdzie się w nim 5-daniowe menu degustacyjne dla dwojga „VIP or Trick” związane z serwowaniem wszystkich propozycji w najbardziej efektowny sposób.
Dla poszukiwaczy wyrafinowanej kuchni, wysokich lotów, pięknych zapierających dech w piersiach widoków Hotel Marriott zaprasza do Panorama Day na spotkanie biznes lub do Panorama Night na wystrzałową integrację w rytmie muzyki.
Nocny Sky Bar działa tak jak dotychczas, została poszerzona tylko działalność o godziny dzienne, by podziwiać piękny widok, wypić aromatyczną kawę i skosztować pyszny deser. Dzień to również miejsce do celebracji najważniejszych wydarzeń: urodzin, imienin, świąt, rocznicy ślubu.
Za azjatyckie doznania kulinarne w Panorama Sky Bar odpowiada Inderjit Manota – Szef Kuchni Warsaw Marriott Hotel. Inderjit to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Szlify zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow.
Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo.
Za część słodką menu w Panorama Sky Bar – odpowiada mistrz cukiernictwa Cezary Mścichowski, Szef Cukierni Warsaw Marriott Hotel.
Więcej newsów w podobnej tematyce można przeczytać TUTAJ.