Event MIX Nowy Dyrektor Zarządzający Hotelu Afrodyta **** Business & SPA

Nowy Dyrektor Zarządzający Hotelu Afrodyta **** Business & SPA

96
0
590_443_crop_news_maciek-strausnawww

Maciej Straus został dyrektorem kompleksu hotelowego Afrodyta **** Business & SPA.

Maciej Straus  jest związany z branżą hotelową i gastronomiczną od 10 lat. Specjalizuje się w zarządzaniu i budowanie marek hotelowych. Doradzał polskim grupom kapitałowym z rynku HoReCa w zakresie dostarczania nowoczesnych narzędzi marketingowych i zarządczych. Posiada wieloletni staż w zarządzaniu projektami internetowymi. Certyfikowany specjalista Facebook Ads Manager oraz pasjonat Google Analytics. W ciągu całej swoje kariery przeszedł drogę od instruktora harcerstwa, poprzez kucharza, kierownika restauracji, brand managera, sales managera oraz szkoleniowca. Od kilku lat buduje przekonanie w branży, iż media społecznościowe również sprzedają. Profile w social media, którymi zarządzał wielokrotnie były notowane w raportach firmy badawczej Sotrender. Zwolennik mierzenia efektywności i zakładania celów marketingu. Prowadząc liczne szkolenia zamknięte dzieli się narzędziami i praktycznymi przykładami marketingowymi, zawsze przekonując, że sukces nie rodzi się z reklamy, lecz z jakości produktu o którym marketing powinien umiejętnie opowiadać.

Zarządzaniem kompleksem budynków, które wchodzą w skład Hotelu Afrodyta **** Business & SPA traktuje priorytetowo i nie ukrywa, że celem jest osiągniecie statusu lidera w podwarszawskim sektorze spotkań biznesowych i wyjazdów weekendowych do SPA. Przyznaje, że dużą wartością jest też dla niego poznanie sektora Beauty SPA ale z racji 14 letniego doświadczenia w prowadzeniu tych usług w hotelu którym zarządza, będzie to dodatkowa nobilitacja do uzyskania znakomitych efektów pracy.

Czterogwiazdkowy Hotel Afrodyta **** Business & SPA to od kilku miesięcy nie tylko sam hotel i SPA ale i nowopowstały budynek Dwór Afrodyta **** – dedykowany obiekt dla organizacji gal i eventów. Straus będzie odpowiadał m.in. za wprowadzenie produktu na rynek usług MICE oraz pokierowanie otwarciem restauracji z kuchnią kresową i ludową dla ludzi biznesu i ceniących sobie łączenie tradycji z nowoczesnością. W sumie kompleks będzie dysponował 72 pokojami, 2 restauracjami, 10 salami, 3 parkingami oraz specjalnym klubem dla biznesu – na liczne integracje i spotkania biznesowe.

JK