Za nami najważniejsze wydarzenie gospodarcze w Europie Środkowo-Wschodniej. O obsługę kulinarną gości VIP Impact’18 zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – marka Deli Catering.
Na dwa dni Kraków stał się stolicą innowacyjnej Polski. Tegoroczny Impact’18 stanowił miejsce pełne licznych spotkań, debat i prelekcji. Aby dyskutować o cyfrowej przyszłości, nie zabrakło tu przedstawicieli najbardziej innowacyjnych firm, naukowców, polityków i urzędników. Co ciekawe, największe zaciekawienie wśród uczestników wzbudziła Sophie – robot humanoidalny, stworzony przez Hanson Robotics, który nie tylko wygląda jak człowiek i naśladuje ludzkie ruchy oraz gesty, ale również potrafi wyrażać swoje emocje i sam poszukuje odpowiedzi na zadane mu pytania.
O pełną oprawę kulinarną uroczystej Gali wydarzenia zadbała marka Deli Catering. Specjalnie na tę okoliczność przygotowany został tatar z malinowych pomidorów z musem z avocado i bazyliowym kawiorem w kompozycji szafranowej emulsji, a także comber cielęcy macerowany z zielonym tymiankiem serwowany z kremowym gratin, blanszowanymi szparagami i balsamiczno-pieprzowym sosem oraz torcik mango na konfiturze z moreli z ziemią jadalną i winnym sosem z malin.
Wydarzenie odbyło się 13-14 czerwca br. w Krakowie.