14 czerwca w warszawskiej restauracja Signature odbyła się wyjątkowa kolacja z udziałem Małgorzaty Sochy. Kameralne i eleganckie wydarzenie inaugurowało wprowadzenie dania aktorki i Szefa Kuchni Wojciecha Kiliana, do menu restauracji.
W kameralnym otoczeniu przyjaciół restauracji Signature i Małgorzaty Sochy odbyła się degustacyjna kolacja, na której po raz pierwszy zaserwowano danie przygotowane przez aktorkę i Szefa Kuchni Wojciecha Kiliana. Pięknie podane, lekkie i świeże danie to gotowany dorsz z ravioli serowo-szparagowym, z kurkami i szparagami oraz sosem wywarem rybnym z szafranem.
– To absolutnie moje smaki! Po raz pierwszy miałam okazję gotować w profesjonalnej kuchni, co było dla mnie nie lada przeżyciem – mówi Małgorzata Socha.
– Danie Małgosi to sama świeżość, propozycja prosta i na temat. Ona naprawdę potrafi gotować i łączyć smaki. Jej talerz powinien przypaść do gustu wszystkim gościom. Będzie także dostępny w naszej karcie dla gości restauracji Signature – mówi Szef Kuchni Signature Wojciech Kilian.
– Małgosia świetnie gotuje, o czym mieliśmy się okazję przekonać u nas w kuchni. A poza tym, była jedną z pierwszych osób, które odwiedziły naszą restaurację tuż po otwarciu i odwiedza nas regularnie. Bardzo się cieszę, że to właśnie ona jako pierwsza nawiązała z nami współpracę – stwierdził Marcin Mazur dyrektor spółki zarządzającą restauracją.
Ten wieczór był wyjątkowy, zarówno dla gospodarzy jak i przybyłych gości, m. in.: Gosia Baczyńska, Łukasz Jemioł, Dawid Woliński, Odeta Moro, Anna Dec, Tomasz Dedek oraz Serafin Andrzejak.
http://www.signaturerestaurant.pl/
PP